Vi har en aktiv kunstforening for dig, som er ansat eller tidligere ansat i TDC Group.HVAD LAVER VI?

 

Foreningens formål er at skabe og dyrke interesse for kunst gennem fællesaktiviteter samt at give medlemmerne ­mulighed for at erhverve sig kunst bl.a. gennem bortlodning af indkøbte kunstværker.

Dette formål praktiserer vi ved, at bestyrelsesmedlemmerne:

  • På skift arrangerer udstillinger af malerier og skulpturer. Disse kan ses i vandregangen ved kantinen på Teglholmen. Et, måske to, af disse kunstværker indkøbes pr. udstilling.
  • Indkøber kunst efter et fastsat budget, hvor der ud over malerier og skulpturer købes smykker, glas og keramik.
  • Arrangerer den årlige generalforsamling i maj, hvor de indkøbte kunstværker udloddes til medlemmerne.
  • Vælger kunstner til fremstilling af medlemsgaver ca. hvert tredje år. Et værk som hvert medlem får. Der har mest ­været tale om litografier, men også bronzeskulpturer, unikke acrylmalerier og monotypier.
  • Planlægger en række arrangementer som besøg med guide på forskellige museer og gallerier , rundvisninger i arkitektonisk interessante bygninger eller besøg hos kunstner i aktive værksteder. Der hvor vi finder noget der rør sig indenfor kunstområdet.

 

Vi modtager MEGET gerne nye forslag til aktiviteter.

 

HVAD FÅR DU UD AF ET MEDLEMSKAB?

 

Du får løbende invitationer til de arrangementer der planlægges, hvor du ud over et par timer i selskab med gode kunstinteresserede kollegaer, får en oplevelse og ny viden med hjem. Arrangementernes pris varierer efter besøgstype og sted, men er altid med en dygtig guide.

Du kan løbende se ny kunst i vandregangen på Teglholmen – undtagen i sommerferiemånederne og ved juletid.

Hvis du har betalt medlemskab for et år, har du en chance for at vinde et kunstværk på årets generalforsamling. Hvis du ikke gør, får du et lod mere næste år – og igen næste år osv., så chancerne stiger pr. år uden gevinst.

Udover de kunstværker der udloddes på medlemsnummer, trækkes der en række ekstragevinster på nummer, som tildeles de fremmødte på generalforsamlingen.

 

Du kan komme med forslag til udstillere, arrangementer osv. Du kan melde dig selv som bestyrelseskandidat op til en generalforsamling og ved valg få direkte indflydelse. Bestyrelsesmedlemmerne vælges for 2 år af gangen.

 

HVAD KOSTER DET?

 

Medlemskab koster pt. 50 kr. pr. måned, som betales via Betalingsservice, indbetalingskort eller bankoverførsel.

Prisen på arrangementer og betalingsmåder ­fremgår af invitationerne

 


 

TILMELDING

 

Vil du være med til at skabe og dyrke interesse for kunst gennem fællesaktiviteter – eller vil du bare gerne være medlem?

 

Så klik her eller benyt knappen indmeldelse.

 

Vi glæder os til at byde dig velkommen.

 

Foreningens privatlivspolitik/ håndtering af persondataloven findes her

 

Foreningens vedtægter kan du finde ved at klikke her

 

FAKTA

Foreningen blev stiftet i juni 1976 af en kreds af kunstinteresserede medarbejdere i det daværende KTAS. Foreningens formål har ikke været ændret siden da.

 

Der er bortloddet kunst til medlemmerne 43 gange på de årlige generalforsamlinger (inkl. 2019), i alt ca. 2160 kunstværker til en værdi af ca. 6.325.500 kr. Du kan se de kunstværker, som er borloddet de seneste år, her.

Der er fremstillet og udleveret gaver til alle medlemmer 17 gange (inkl. 2019). I alt har der været tale om 1154 forskellige værker i tilsammen 8805 eksemplarer.

Du kan se eksempler på de forskellige medlemsgaver her.